Woonzorgcentrum Sint-Jozef is ingeplant aan de rand van het centrum van Haaltert. Wij zijn trots op het groen dat onze instelling omgeeft.

In cijfers

Sint-Jozef is een christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum, gegroeid uit de congregatie van de Zusters van Sint-Franciscus in Opbrakel. In het woonzorgcentrum zijn er in totaal 64 kamers. Daarnaast zijn er 10 eenheden voor kortverblijf en 30 assistentiewoningen die even functioneel als huiselijk zijn ingericht. Hiernaast hebben wij ons dagverzorgingscentrum waar er plaats is om .. bezoekers op te vangen. Ons zorgaanbod is afgestemd op mensen die in fysiek en psychisch opzicht afhankelijk geworden zijn. Bovendien stellen wij alles in het werk om mensen die palliatief of dementerend zijn de noodzakelijke laatste zorgen te bieden.

Uit de zorgen

Wij streven naar een open woon- en leefklimaat voor onze bewoners en patiënten. Het spreekt voor zich dat onze zorg vertrekt vanuit hun persoonlijke behoeften en voorkeuren. Privacy, autonomie, veiligheid en geborgenheid zijn sleutelbegrippen in onze dienstverlening. Ons doel is kwalitatieve opvangmogelijkheden te voorzien, voor iedereen.

Gunstig gelegen

De gunstige ligging van Sint-Jozef in de nabijheid van het centrum zorgt ervoor dat valide ouderen moeiteloos gebruik kunnen maken van de handelszaken, de post, medische en paramedische diensten, het openbaar vervoer en de parochie- en gemeenschappelijke diensten. Op vrijdagvoormiddag is er de wekelijkse markt op wandelafstand.​