Persoonlijke begeleiding is de basis van een goede zorgverlening. Daarom stippelen wij voor u een individueel zorgtraject uit. Maar wat houdt dat precies in?

Kennismakingsgesprek

Elke mens kijkt anders tegen het leven aan. Wij luisteren naar u om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen. Als u een opname overweegt, maakt de maatschappelijk assistent tijd vrij voor een kennismakingsgesprek. Hij/zij legt de verschillende opvangmogelijkheden uit en zal nagaan in samenspraak met u en uw familie wat de meest pasende opvangmogelijkheid is. Het is de bedoeling dat u zoveel mogelijk informatie in het woonzorgcentrum krijgt.

Welkomsgesprek

Bij de dag van opname wordt u op de afdelingen ontvangen door de afdelingsverantwoordelijke.
Hij/zij zal via een kleine rondleiding de werking van de dienst verduidelijken.

Behandelingsafspraken

Tijdens uw verblijf komen we samen met uw huisarts, familie en zorgdragers voor een gesprek over de toekomstige behandeling mocht uw gezondheidstoestand dat onverwacht noodzakelijk maken. Tussentijds evalueren we. Als uw toestand drastisch verandert, sturen we de behandelingsafspraken bij.  

Elke behandeling heeft als doel ervoor te zorgen dat u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven functioneren. Is dat niet langer mogelijk, dan kiezen we voor de maximale comfortzorg in het woonzorgcentrum.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet om een afspraak te maken: Griet Gijsels (053 85 05 02 of griet@stjozefhaaltert.be)