Sinterklaas een handje geven, een poosje bij hem staan, een liedje zingen … in WZC De Zilverlinde hebben we het allemaal gedaan. Jong en oud genoten
van zijn bezoek op woensdag 7 december. Ter voorbereiding kwamen de peuters en kleuters van VBS Scheldewindeke langs om hun dansje te tonen aan de bewoners.
Naar jaarlijkse traditie mochten we opnieuw onze kersthappening organiseren. Dankzij de hulp van heel wat vrijwilligers maakten we er een gezellig samenzijn van met een mooi kraam van zelfgemaakte producten en een heerlijk dessertbuffet met wafelbak. Iedereen kon zich ook eens wagen aan het kerstbalvissen met kans op een leuke prijs. Kerstliederen ontbreken uiteraard niet in deze periode en daarvoor kwam het koor van Balegem langs. We genoten van een muzikale namiddag.

Kerst en eindejaar zijn één groot feest en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Dankzij het keukenteam genoten de bewoners van een heerlijke feestmaaltijd. In het lavendelhof toverden we het ergolokaal om tot ons eigen restaurant.

Er werd met volle teugen genoten van al dat kokerellen. Samen klinken we op de start van 2023 en wensen we iedereen fijne feestdagen toe! Tot volgend jaar!

De voltallige fotoreeks kan u hier terugvinden: https://www.facebook.com/profile.php?id=100054562924394