In alle vrijheid genieten van het leven zoals U dat zelf wilt en alle zorgen binnen handbereik…. Dat is kiezen voor aangenaam ouder worden met een duurzame levenskwaliteit!  En waar kan u dit beter vinden dan in een moderne, zonnige en comfortabele assistentiewoning?  Residentie Zilverblad, een plek waar senioren “thuis” zijn,  stelt U het wonen van morgen voor: comfort en privacy rondom een mooie groene parktuin, omringd door vitale leeftijdsgenoten én met de gemoedsrust van een permanente professionele dienstverlening  .

“Residentie Zilverblad” is een groep van 42 erkende assistentiewoningen op de site Groot Bewijk in Oosterzele (Scheldewindeke). Elke bewoner kan rekenen op een aantal standaard- en optionele diensten, verzorgd in samenwerking met VZW Groep Sint Franciscus..

  • Woonassistent: zorgdossierbegeleider als aanspreekpunt en vertrouwenspersoon.
     
  • 24/24 noodzorg: Via het geïntegreerde noodoproepsysteem kan 24u/24u beroep gedaan worden op professionele zorginterventies , verleend door medewerkers van het naburige woonzorgcentrum. Tevens bieden wij begeleiding naar optionele comfortdiensten zoals poetsdienst, levering warme maaltijden aan huis….
     
  • Sociaal actief wonen: Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte in het naburige woonzorgcentrum waar U het middagmaal kan nuttigen.
     
  • Prijzen : Er zijn 5 types assistentiewoningen beschikbaar, waarvoor volgende dagprijzen van toepassing zijn:

d.d. 01/01/2024

Type 1 (1 slaapkamer)

35,51 euro

Type 2 (1 slaapkamer) 37,88 euro
Type 3 (2 slaapkamers) 40,25 euro
Type 4 (2 slaapkamers) 47,35 euro
Type 5 (2 slaapkamers) 49,72 euro
Huur parking 0,89 euro/dag
Maaltijden 6,75 euro

In deze dagprijs zit de woonassistentie vervat, evenals een 24u op 24 u noodoproepsysteem, crisis- en overbruggingszorg en de  mogelijkheid tot deelname aan allerhande activiteiten van het woonzorgcentrum. Kosten voor de nutsvoorzieningen en eventueel gebruik van supplementaire diensten (zoals maaltijden) zijn hierin niet inbegrepen.

Hoe reserveren?

Wenst U te verblijven in één van onze assistentiewoningen? Neem tijdens de kantooruren contact op met Koen Van Vaerenbergh, woonassistent Residentie Zilverblad, op het nummer 09/362.71.52.