In het kader van de maatregelen , genomen omwille van het coronavirus, is er geen bezoek toegelaten in het WZC.

Om de werkdruk van onze medewerkers optimaal te spreiden vragen wij jullie om, indien mogelijk uw telefonische contacten te beperken.  Wens je contact op te nemen met één van onze medewerkers of wil  je een telefonisch babbeltje houden  met één van onze bewoners  dan vragen wij u om volgende afspraken op te volgen  Op weekdagen bel je , bij voorkeur  tussen 14-17u; tijdens het WE   is de telefonische permanentie voorzien van 9-12u.

Om onze bewoners in de mogelijkheid te stellen toch de nodige contacten te onderhouden met familieleden, vrienden of kennissen  zijn onze ergotherapeuten gestart met SKYPE sessies. Wens je van deze communicatiemogelijkheid ( enkel op weekdagen  in de namiddag)  gebruik te maken, stuur dan een mailtje naar animatie.olv@outlook.com.   Wij sturen jullie dan een link door om met onze bewoners te communiceren. 

Onze ergotherapeuten hebben eveneens een BLOG  opgemaakt waardoor  jullie  het leven in het WZC kunnen volgen. Via deze link blijven jullie alvast verder op de hoogte ! https://olvterveldbloemen.wordpress.com/blog-2/

Vergeet eveneens niet om onze facebookpagina WZC OLV Ter Veldbloemen Oosterzele te volgen! Wij proberen regelmatig wat positieve berichten en nieuwsjes te posten!