Beste familie en bezoeker,                                                                          28/10/2021

 

Langs deze weg willen we u kort de aangepaste maatregelen betreffende onze bezoekersregeling opsommen die van toepassing zijn vanaf vrijdag  29/10/2021:

 

Registratie van uw bezoek aan het onthaal is verplicht in het kader van contactonderzoek naar nauwe - en hoog-risicocontacten.
Alle bezoekers dragen bij het betreden en verplaatsen in de voorziening én tijdens de bezoeken een chirurgisch mondneusmasker. 
Het betreden van leefruimtes en andere lokalen is niet toegestaan
Bezoekers en bewoners passen zowel bij het betreden als bij het verlaten van de voorziening onmiddellijk handhygiëne toe (bijv. na een pauzemoment, zakelijke afspraak, afspraak bij tandarts, familiebezoek, wandeling,…).
Bezoek is dagelijks mogelijk, bij voorkeur tussen 08u en 20u:

Bezoek op de kamer is mogelijk met maximaal 2 bezoekers tegelijkertijd (kinderen inbegrepen).
Bezoek buiten is mogelijk met maximaal 4 personen (bewoner + 3 bezoekers – kinderen inbegrepen), mits het respecteren van een veilige afstand.

De cafetaria is geopend van maandag tot en met zaterdag van 14u30 tot 17u . U kan ook gebruik maken van het terras. De tafels staan zo geschikt dat 1 bewoner en 3 bezoekers kunnen zitten. We vragen u om de schikking van de tafels niet aan te passen, zodat er steeds voldoende afstand blijft met andere bewoners en bezoekers. Wanneer u zich verplaatst dient u zeker een mondneusmasker te dragen.
Stel uw bezoek uit indien u zich ziek voelt (hoesten, koorts, spierpijn, vermoeidheid, rhinitis, keelpijn, hoofdpijn,…).
Wij vragen u om extra voorzichtig te zijn naar onze bewoners toe en onnodige contacten te beperken.
Het verlaten van het woonzorgcentrum is mogelijk na overleg met de hoofdverpleegkundige.
Huisdieren zijn toegelaten.

 

Bij vragen of voor meer informatie kan u ons steeds contacteren op het nummer 053/83.46.30 of via info.sj@groepsf.be.

 

Vriendelijke groeten,

 

Directie, CRA en medewerkers van WZC Sint-Jozef